2015-06-05

Rekapitulace přednášek z Business meetingu

První ročník Business meetingu ,,ZAOSTŘENO NA KVALITU" přinesl mnoho zajímavých podnětů k diskuzi na téma vzdělávání dospělých. Konference oplývala jedinečnou strukturou – v daném čase se konaly zároveň tři prezentace na mírně odlišná podtémata. Účastníci si tak mohli mezi jednotlivými přednáškovými sály vybrat a volně se v průběhu akce pohybovat. Tak vznikl neformální a přátelský přednáškový prostor s možností unikátní interakce mezi přednášejícími a účastníky.

V následujících týdnech bude blog vyčleněn postupně všem tématům konference nejen pro ty, kteří neměli možnost navštívit veškeré vybrané přednášky, jelikož probíhaly
v současné době, ale rovněž pro ty, kteří si chtějí důležité informace zrekapitulovat, nebo se konference nemohli zúčastnit. Nejprve se podíváme do prvního z přednáškových sálů. Jak se dělí měření kvality vzdělávání ve výrobě? Čím je investice do lidských zdrojů ve výrobě specifická? Prezentaci na téma ,,Kvalita vzdělávání ve výrobě" vedl vystudovaný právník a senior konzultant Tomáš Stránský ze společnosti Kienbaum. Brzy Vám z ní odhalíme pár nejzajímavějších momentů.


Žádné komentáře:

Okomentovat