2015-06-27

První absolventi zkoušky Lektor dalšího vzdělávání

MgC Group je jednou z mála vzdělávacích společností, které získaly oprávnění autorizovat „Lektory dalšího vzdělávání“, tj. možnost oficiálně certifikovat veškeré lektory v ČR pro Ministerstvo školství. Tento týden přinesl první úspěšné absolventy, kteří obdrželi státem uznávané osvědčení ověřující znalosti a dovednosti potřebné pro výkon profese „Lektor dalšího vzdělávání“. Získání tohoto oprávnění znamená garanci kvality pro zákazníka a mimořádnou konkurenční výhodu na trhu lektorů. Gratulujeme!


1 komentář:

  1. Cyklus 6 školících dnů „Lektora dalšího vzdělávání“ je logicky velmi dobře propojen. Minimum nutné teorie v začátku je přínosné pro další dny praktických ukázek a nacvičování a také pro absolvování závěrečné zkoušky pro získání osvědčení profesní kvalifikace.
    Lektoři, provádějící účastníky jednotlivými dny, jsou odborníky na svých místech. Oceňuji jejich vstřícnost a ochotu podělit se s tipy a triky ze své praxe a pomoci tak předejít mnoha hrozícím „zapeklitým“ situacím v každodenní praxi lektorování.
    Nabyté poznatky uplatňuji při přípravě na svá školení, absolvování tohoto školení mi poskytlo komplexní pohled na téma vzdělávaní dospělých.
    Školení doporučuji jak lektorům – začátečníkům, tak i těm, kteří mají v lektorské praxi za sebou mnohem více.
    Monika Novikmecová
    Rossmann

    OdpovědětVymazat